Loading...
Tiimimme 2019-09-14T10:26:21+00:00

Joanna Asikainen

Toimitusjohtaja, Konsultti, Sertifioitu Coach

Luottamus ja sitoutuminen ovat avainsanoja työssäni. Ilman luottamusta ei synny tuloksia.

Olen ratkaisukeskeinen tuloksentekijä. Vien erilaiset muutoshankkeet yhdessä määriteltyyn lopputulokseen yhteistyössä asiakkaan kanssa. Niin henkilöstöön liittyvät kuin taloudellisetkin onnistumiset saavutetaan ihmisten toiminnan kautta. On siis ratkaisevan tärkeää saada ihmiset mukaan muutokseen, motivoitumaan ja innostumaan omasta työstään.

Olen saanut kiitosta kyvystäni innostaa ja samalla haastaa ihmisiä rakentavasti. Konsulttivuosieni aikana olen työskennellyt lukuisissa erilaisissa kehityshankkeissa suomalaisten ja kansainvälisten yritysten tulosten parantamiseksi.

Kokemuksen lisäksi valttikorttini on jatkuva itseni kehittäminen. Työelämä on jatkuvassa murroksessa. Pysyn kehityksen kärjessä lukemalla ja kouluttautumalla sekä tekemällä yhteistyötä osaavien kollegojen ja kumppaniyritysten kanssa. Asiakastyöni onnistumista kuvaa parhaiten se, että asiakassuhteeni ovat pitkäaikaisia. Se on myös paras referenssini.

Puh. 0500 403 630 joanna.asikainen@confiar.fi

Marinetta Kangasharju

Yhteistyökumppani, Konsultti, Sertifioitu Coach

Minua on aina kiinnostanut se, mikä saa ihmiset kehittymään, kasvamaan ja kukoistamaan. Mistä koostuu se jokin, joka tekee meistä voittajia ja menestyviä, entä kuinka voimme kehittää ja kasvattaa tätä kykyä? Mikä saa organisaatiot ja työyhteisöt toimimaan tehokkaasti ja menestymään?

Olen työskennellyt henkilöstön kehittämisen ja hyvinvoinnin parissa pitkään. Matkan varrella olen tutustunut mm. Mindfulnessiin, ratkaisukeskeisyyteen, stressin vaikutuksiin ja viimeisimpiin neurologisiin tutkimuksiin.

Valmentajana olen ratkaisukeskeinen, innostuva ja innostava. Minulla on suuri tarve oppia jatkuvasti uutta ja lisätä ymmärrystäni siitä, miten me ihmiset toimimme yksilöinä ja ryhmän jäseninä. Tätä tietoa ja osaamista haluan jakaa valmennettavilleni.

Puh. 040 504 2047 marinetta.kangasharju@confiar.fi

”Yksilöllistä, luottamuksellista ja ammattitaitoista yhteistyötä”

John Långström

John työskentelee meillä opintojensa ohessa. Hänen vastuullaan ovat erilaiset kyselyt sekä materiaalien kehitys- ja dokumentointityö.

info@confiar.fi

John Långström

Kiinnostaako liittyä tiimiimme?

Ota yhteyttä