Joanna Asikainen

Toimitusjohtaja, Konsultti, Sertifioitu Coach

Luottamus ja sitoutuminen ovat avainsanoja työssäni. Ilman luottamusta ei synny tuloksia.

Olen ratkaisukeskeinen tuloksentekijä. Vien erilaiset muutoshankkeet yhdessä määriteltyyn lopputulokseen yhteistyössä asiakkaan kanssa. Niin henkilöstöön liittyvät kuin taloudellisetkin onnistumiset saavutetaan ihmisten toiminnan kautta. On siis ratkaisevan tärkeää saada ihmiset mukaan muutokseen, motivoitumaan ja innostumaan omasta työstään.

Olen saanut kiitosta kyvystäni innostaa ja samalla haastaa ihmisiä rakentavasti. Konsulttivuosieni aikana olen työskennellyt lukuisissa erilaisissa kehityshankkeissa suomalaisten ja kansainvälisten yritysten tulosten parantamiseksi.

Kokemuksen lisäksi valttikorttini on jatkuva itseni kehittäminen. Työelämä on jatkuvassa murroksessa. Pysyn kehityksen kärjessä lukemalla ja kouluttautumalla sekä tekemällä yhteistyötä osaavien kollegojen ja kumppaniyritysten kanssa. Asiakastyöni onnistumista kuvaa parhaiten se, että asiakassuhteeni ovat pitkäaikaisia. Se on myös paras referenssini.

Puh. 0500 403 630 [email protected]

”Yksilöllistä, luottamuksellista ja ammattitaitoista yhteistyötä”

John Långström

John työskentelee meillä opintojensa ohessa. Hänen vastuullaan ovat erilaiset kyselyt sekä materiaalien kehitys- ja dokumentointityö.

[email protected]

John Långström

Kiinnostaako liittyä tiimiimme?

Ota yhteyttä