Esimiehet ja asiantuntijat

”Olemme tehneet Joannan kanssa yhteistyötä yli kolmen vuoden ajan Millogin laajassa Reilu johtaminen esimiesvalmennushankkeessa ja asiantuntijavalmennuksissa. Yhteistyö on ollut antoisaa ja Joanna on nopeasti ymmärtänyt meidän tarpeet ja toiveet ja vienyt ne tehokkaasti käytäntöön. Erityisesti arvostan Joannan käytännönläheistä ja ratkaisukeskeistä valmennustapaa. Valmennukset ovat hyvin keskustelevia ja oivaltavia. Vaikuttavuusmittausten tulokset ovat osoittaneet, että toteutetut toimenpiteet ovat tuottaneet tulosta. Yhteistyö on toiminut saumattomasti ja osallistujilta saatu palaute on ollut erinomaista.”

Millog Oy logo

Marja Kuronen, Henkilöstöjohtaja

Myynnin ja työyhteisön valmennukset

”Joannasta välittyy aina innostus ja intohimo siihen mitä hän tekee. Toteutukset ovat aina hyvin valmisteltuja ja tarpeen mukaan niitä muokataan tilanteeseen sopivaksi. Lähes kymmenen vuoden aikana olemme tehneet runsaasti yhteistyötä sekä konserni- että yritystasolla, ja olemme olleet tyytyväisiä. Kun kuulee työntekijöiden positiivista palautetta valmennusten annista jälkeenpäin, tuntee käyttäneensä rahat viisaasti.”

Triolab Oy logo

Kai Rantanen, CEO

Kehitystyö ja konsultointi

”Joanna on valoisa, valloittava, mukaansa tempaava ja raikkaasti uusia näkökulmia löytävä ja etsivä kehittämiskumppanimme. Integro Oy ja Confiar ovat tehneet yhteistyötä jo muutaman vuoden ajan yhteisen intohimomme, asiakaskohtaamisten, kehittämisessä. Toki Joanna on jo pitkään ollut myös osa Peili-verkostoa, hän on asiantunteva ja kokenut Peili-valmentaja.

Joannalla on vahva ja laaja-alainen kokemus vuorovaikutuksen ja yhteistyön kehittämisestä yrityksissä kaikissa henkilöstöryhmissä aina johdosta tuotantoon. Integrolle Joanna on ollut arvokas tuki, yhteistyökumppani ja projektiryhmän jäsen Myynti-Peili konseptin kehittämistyössä. Joanna on tuonut panoksena vahvaa näkemystä ja kokemusta myynnin yhä vaativampien asiakaskohtaamisten onnistumisen edellytyksistä ja yhteinen tavoitteemme on ollut tehdä asiakaskohtaamisista entistä laadukkaampia Peilin avulla. Hedelmällinen ja molemmin puolin iloa tuottava yhteistyömme jatkuu myös uusien ideoiden parissa.

Vaikka me Integrolaiset olemme yhteisen kehitystyön osalta Joannan asiakkaita, niin samaan aikaan tuntuu kuin hän olisi osa Integron tiimiä! Joanna sitoutuu yhteistyöhön sydämellä, lämmin kiitos siitä!”

Integro Oy logo

Taina Rämö-Korpinen, toimitusjohtaja

Coaching

”Olen aina halunnut panostaa oman osaamiseni ja tekemiseni kehittämiseen. Etsin ulkopuolisia kursseja myynti- ja esimiestyön johtamiseen. Joanna ehdotti coaching -menetelmää, mihin olin aiemmin ylätasolla tutustunut – innostuin.

Ensimmäisellä tapaamisella läpikävimme molemminpuoliset toimintaperiaatteet ja käytännöt. Ei ylimääräisiä slaideja. Ei koulutusmappeja. Vain avointa keskustelua, kysymyksiä ja paljon ajatuksia sekä suuntia.

Jokaisen coaching tapaamisen jälkeen pää oli tehnyt töitä. Työpöydälle oli tullut kolme toteutettavaa ideaa sekä tietenkin myös kotiläksyjä seuraavaan tapaamiseen.

Suosittelen lämpimästi Coachingia. Saat itsesi miettimään ja toteuttamaan. Yksi parin tunnin Coaching hetki antaa paljon enemmän kuin päivän ”luokkahuonekoulutus”.

Niin ja Joannasta: Vakuuttava, Välittävä, Inspiroiva ja Luotettava.”

Juuso Ihalainen, Director, Customer Management, Nordic First Goal

”Luottamus mahdollistaa vahvan asiakassuhteen”